VV Hattem – DSV’61 eindigt in een gelijkspel

Prijzen te verdelen
Zaterdagmiddag 4 juni 2022 heeft vv Hattem 1 de competitie 2021-2022 afgesloten met een gelijkspel tegen DSV’61. De uitslag was 3-3. Daarmee heeft het team van Herman Oosterlaar en zijn staf een geweldig tweede deel van het seizoen afgeleverd.
Vanaf de laatste speeldag voor de winterpauze en na overwintering in Malaga is de verdediging het minst gepasseerd van alle teams en is er slechts één keer verloren.

Bokaal
Het is ongekend spannend wie voor het eerst de ‘Laurens van de Bend topschutter wisselbokaal’ in ontvangst mocht nemen. De strijd ging tussen Wesley van Winsum en Felix Noorberger, die elk al 15x scoorden> Tegen DSV’61 moest daarover de beslissing vallen.
De winnaar werd Wesley met 17 treffers en op 25 juni a.s. neemt hij de wisselbeker in ontvangst.

Afscheid
Deze wedstrijd stond ook in het teken van afscheid nemen van enkele spelers: Yannick Rave en Stefan de Weerd. Zij werden met een publiekswissel naar de kant gehaald.

Wedstrijd
Het wedstrijdbeeld was vanaf het begin duidelijk: VV Hattem was de veel betere partij. De eerste helft kreeg DSV’61 geen enkele kans en was een kansje uit een corner het enige wapenfeit. In de 16e minuut viel de 1-0 door een knap schot in de korte hoek van Ramon Flokstra. Yannick Rave kreeg 4 kansen om de 2-0 aan te tekenen en ook Felix Besseler had pech met zijn kopballen uit corners (6 stuks) genomen door Uzair Goelab.
De 2-0 viel uiteindelijk uit een strafschop van Wesley van Winsum.

Tweede helft
Door de vele wissels ontstond er in de tweede helft een rommelig wedstrijdbeeld. De tegenstander drong aan de de score 2-1 kwam op het bord.
Uit een mooie aanval viel de de 3-1. De wedstrijd leek binnen.
Door een aantal fouten in het rechter verdedigingsblok scoorde de tegenpartij de onnodige 3-2 en uiteindelijk 3-3.

Eerste Finale
VV Hattem maakt zich nu op voor de nacompetitie. De eerste finale wordt gespeeld tegen de Zweef in Nijverdal op zaterdag 11 juni a.s. om 14.30 uur.