De hele zomer lang #slimmerchillen! Jij ook?

De campagne ‘Slimmer chillen = Corona killen’ gaat ook door in de zomermaanden. Dat hebben acht veiligheidsregio’s besloten. Jongeren en studenten kunnen hun ideeën en goede voorbeelden voor de 1.5 meter-samenleving van de toekomst tot 1 september insturen. De beste inzendingen maken kans op een waardecheque.

Sinds deze week zijn we een nieuwe fase ingegaan. We zitten weer op terrasjes, zijn weer welkom in musea en kunnen zelfs weer voorzichtig dromen over wat we gaan doen in de zomervakantie. Maar tegelijkertijd moeten we nog steeds – bij alles wat we doen – die 1.5 meter afstand houden. En drukte zoveel mogelijk vermijden. Gedurende langere tijd, om zo de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen.

Kans op cadeaubon
Acht veiligheidsregio’s hebben besloten om ook in de zomer door te gaan met de campagne #slimmerchillen. Om zo jongeren en studenten te blijven uitdagen om hun innovatieve en creatieve  ideeën over de 1,5 meter samenleving te delen via #slimmerchillen op TikTok, Instagram, Twitter, Facebook of door ze gewoon in te sturen via de mail naar info@slimmerchillen.nl.

Daarmee sluiten zij aan op de oproep die premier Rutte onlangs deed aan jongeren van Nederland: ‘Kom met creatieve ideeën over de samenleving van de toekomst. En beuk maar op de deur van jouw directeur om te zeggen hoe het ook anders kan. Want het gaat om jouw toekomst.’ De beste ideeën maken kans op een cadeaubon van € 50,- € 20, of
€ 10,-.

‘Slimmer Chillen = Corona Killen’ is een gezamenlijke campagne van de Veiligheidsregio’s Hollands Midden, Kennemerland, Groningen, Fryslân, Noord- en Oost-Gelderland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Holland Zuid.

Meer weten?
Kijk dan op www.slimmerchillen.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in