Veroorzaker scooterongeval rijdt door

Op de spoorbrug bij Hattem heeft maandag- op dinsdagnacht een aanrijding tussen een scooter en een fietser plaatsgevonden. De veroorzaker fietste na het ongeluk weg en liet de scooterrijdster uit Hattem ernstig gewond achter. Dat meldt de politie.

De bestuurster van de scooter, een 21-jarige inwoonster uit Hattem, rijdt rond 00.40 uur op de fietsbrug de Hanzeboog en wil een fietser inhalen, maar op dat moment begint de fietser te slingeren. De vrouw op de scooter komt daardoor ten val.

Veroorzaker is plotseling Engelstalig
De fietser stapt af en heeft kort contact met het slachtoffer, op dat moment nog in het Nederlands. Maar als het slachtoffer vraagt 112 te bellen, begint de man Engels te praten. Hij draait zich om en fietst weg in de richting van Hattem. De scooterrijdster laat hij gewond achter.

Hoe ernstig de verwondingen zijn, blijkt even later in het ziekenhuis, meldt de vader van het slachtoffer op Facebook. Ze heeft door het ongeluk haar kaak op vijf plaatsen gebroken. Ook is haar neus gebroken en ze mist haar voortanden.

Signalement van de fietser
De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die de fietser kennen. Het gaat om een man van ongeveer vijftig jaar oud met een blanke huidskleur. De politie vermoedt dat de man onder invloed van alcohol was, aangezien de man slingerend fietste.

Het bericht dat de vader van het slachtoffer op Facebook plaatste:

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in