Klarinet- en pianoconcert Kunstkring Hattem

Klarinettist Jelmer de Moed en pianist Rik Kuppen treden op bij de Kunstkring Hattem. Het concert vindt plaats op zaterdag 20 april n de Marke, aanvang 20.15 uur. Op het programma staan werken van Jan Ingenhoven, Alban Berg, Johannes Brahms en Max Reger.

Jelmer de Moed is een gepassioneerd  klarinettist. Met een eerste prijs op het Prinses Christina Concours, Classic Young Masters Award en de Cultuurfonds Young Talent Award op zak studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam en de Hochschule für Musik Hanns Eisler in Berlijn.

Rik Kuppen is een veelbelovende, jonge solist en kamermusicus. Veelvuldig te horen op het podium en onderdeel van vernieuwende, succesvolle ensembles is hij eerste prijswinnaar van het Prinses Christina Concours en finalist van het YPF. Ook volgde hij het Dutch Classical Talent traject, waar hij werd omschreven als een ‘kleurenvirtuoos’.

Kaarten
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden, echter uitsluitend te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl Volwassenen betalen ÔéČ 23, jongeren tot 18 jaar en studenten ÔéČ 7,50. Op deze website vind je ook meer informatie over de musici en het programma.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in