Koop snel je kaarten voor The Queen Symphony van CMH

Zaterdag 13 april is het al zo ver. Het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging Hattem (CMH) voert dan in de Spiegel in Zwolle de Queen Symphony uit van Tolga Kashif. Bekende Queen nummers zijn bewerkt tot een symfonie. 

Tot en met woensdag 10 april kun jij je kaarten boeken via www.cmhattem.nl. Daarna zijn de kaarten online via de Spiegel te koop of aan de kassa. Wees er wel snel bij, want de kaartverkoop loopt hard.
(tekst gaat verder na de video)


Projectkoor
Hans Tijssen heeft een projectkoor samengesteld van zo’n 80 zangers en zangeressen uit Hattem en omstreken die meezingen. Je kunt door te switchen op de koptelefoon, luisteren naar de solist van jouw keuze.

Internationaal
Na de pauze is de Interactive Sound Symphony. Carlo Balemans is eind 2018 de wereld over geweest om mensen te linken aan zijn Sound Trip Tribe. En met succes. Overal zorgt hij voor verbinding. Een Litouwse zangeres van het Eurovisie Songfestival, een singer songwriter uit Oekraïne of de Dutch Dance Artistry (de hiphop dansformatie die de Olympische spelen opende in Rio), ze willen allemaal onderdeel zijn van dit project. Je mag zelf meedoen aan de Interactive Sound Symphony Maar hoe dat werkt? Daarvoor moet je naar de Spiegel komen. Zaterdag 13 april is het concert, aanvang 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in