Inschrijving Obstacle Run Hattem geopend

De inschrijving voor de Obstacle Run in Hattem, die gehouden wordt op zaterdag 22 juni, is online. Deelnemers kunnen zich nu al opgeven voor de 5 of de 8 kilometer. Na de succesvolle Obstacle Run van vorig jaar met bij na 250 deelnemers, vindt dit jaar de tweede editie plaats. De organisatie streeft naar een aantal van maximaal 500 deelnemers.

Snel inschrijven
Evenementen als de Obstacle Run genieten een grote populariteit. De organisatie raadt dan ook aan om je snel in te schrijven, want vol is vol. Kinderen tot 16 jaar kunnen deelnemen voor 7,50 euro en vanaf 16 jaar bedraagt de deelnameprijs 15 euro.

Sportieve uitdaging
De Obstacle Run, zo laat de organisatie weten, is geen wedstrijd maar een uitdaging. Het gaat niet om een winnende tijd, maar om de sportieve uitdaging de Obstacle Run uit te lopen. Mede daardoor was het vorig jaar zo succesvol. De oudste deelnemer was 68 en de jongste 7 en deze variatie in leeftijden sloot goed aan bij het doel dat de organisatie voor ogen stond: Jong en oud in beweging krijgen.

Deelname voor jongeren tot en met 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding van een ouder persoon. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Zoek dan op 22 juni 2019 Obstacle Run Hattem. Hou ook de Facebook-pagina van Obstacle Run Hattem in de gaten of www.obstaclerunhattem.nl. Daar worden ook de voorwaarden benoemd voor deelname.

Meer activiteiten
De Obstacle Run Hattem is niet de enige activiteit van deze dag. De ondernemers van Hattem presenteren dan bijvoorbeeld De Langste Dag van Hattem. De winkels en horecagelegenheden hebben dan tal van leuke aanbiedingen en in de haven, waar ook de start is van de Obstacle Run Hattem. ’s Avonds is Heibel in de Haven. Daar wordt gezellig, onder het genot van een drankje, genoten van muziek in festival-achtige sferen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in