Fiets-estafette ChristenUnie voor duurzaamheid

De ChristenUnie raadsleden Hans Havinga en Marinus Kers fietsen morgen vanuit Hattem naar Oldebroek. Zij nemen deel aan een Regio-estafette die de ChristenUnie op zaterdag 6 maart houdt. De estafette vindt plaats in het hele land.

Ruim 90 afdelingen vragen aandacht voor lokale oplossingen die een bijdragen leveren aan het beschermen van de aarde. Uit het hele land brengen ChristenUnie raadsleden en andere betrokkenen duurzame ideeën naar Den Haag. Eén van de estafetteroutes start in Hattem. De twee Hattemse CU-raadsleden vertrekken om 8 uur ‘s morgens vanaf de Hattemse Markt. Zij fietsen naar Oldebroek met onder de snelbinders de koker met het eerste Hattemse idee: Stimuleer, ook landelijk, zoveel mogelijk lokale energiecoöperaties, zoals bijvoorbeeld ons Powered by Hattem.

Om 9 uur eindigt de eerste etappe in Oldebroek. Daar staat de Oldebroekse ploeg klaar om het stokje verder te vullen met het Oldebroekse idee om de tocht via Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg in Amersfoort te eindigen. Daar komen de routes uit het hele land bij elkaar en worden de ideeën gebundeld om naar Den Haag gebracht te worden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in