Nieuw fitnesscentrum in Hattem?

Voor het pand Dorpsweg 2, waarin tot voor kort een filiaal was gevestigd van ABN AMRO, is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de vestiging van een fitnesscentrum. Navraag bij de gemeente en de verhurend makelaar hebben nog niet tot resultaat gehad dat bekend is welke persoon of partij de vergunning heeft aangevraagd.

Met de komst van deze sportaccommodatie zou Hattem dan beschikken over tweede fitsnesscentrum, naast het al bestaande Sportscenter Bijsterbosch aan de Apeldoornseweg.ย Aan de Konijnenbergweg is een studio van Fit20 waar men door 20 minuten trainen per week aan de spierkracht kan werken. Tot slot is het mogelijk om te sporten bij diverse fysiotherapie-praktijken, maar dit gaat dan veelal om bewegen op basis van een medische indicatie.

4 REACTIES

  1. Dorpsweg 2, het college heeft de beslistermijn met 6 weken verlengd voor de aanvraag omgevingsvergunning met de activiteit bouw, reclame en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het oprichten van een fitnesscentrum, verzonden 11 mei 2020.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in