Brassband “Excelsior” Zalk wordt 100

Bassband “Excelsior’ Zalk bestaat dit jaar 100 jaar en start op 30 maart met een groots Jubileumconcert. Dit concert is in het MF Dorpshuis An de Stege in Zalk. De hele vereniging laat van zich laten horen. Het wordt een gevarieerd en toegankelijk programma met herkenbare muziek van alle tijden.

Gouden randje
“Er is veel aan voorbereiding gedaan om het jubileum een gouden randje te geven. Tal van activiteiten worden jaarlijks door de vereniging georganiseerd, waaronder ook de muziekopleiding. De jeugdopleiding, de B-band en de samenwerking met de Oranjeschool in Zalk zorgen ervoor dat ook de jeugd de kans heeft om samen muziek te maken. Ook de bekende jaarlijkse braderie in september wordt in zijn geheel door de leden van de vereniging verzorgd. Deze activiteit is niet meer weg te denken in Zalk”, aldus de organisatoren van het Jubileumconcert.

Topband
De A-band van “Excelsior” behoort tot de Top 4 van Nederland in de Eerste Divisie en is daarom een graag geziene gast op concoursen en festivals. Door het niveau heeft de vereniging aantrekkingskracht voor muzikanten uit de hele regio.

Kaarten
Het Jubileumconcert op zayerdag 30 maart in MF Dorpshuis begint om 19:30 uur. Kaarten voor het concert kosten €8,- per persoon.  Meer informatie over het jubileumconcert vind je op braderie.excelsiorzalk.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in