Mini’s Hatto-Heim gaan weer naar buiten

Na een lange winterperiode gaan de mini’s van s.v. Hatto-Heim op zaterdag 10 maart weer naar buiten. Afgelopen maanden de mini’s getraind in het gymnastieklokaal aan de Hunze. Tijdens deze periode is er hard getraind op technische vaardigheden zoals dribbelen, passen, trappen en afronden op het doel.

Ondanks dat de jongens en meisjes veel plezier hadden in de zaal, willen ze nu toch écht graag naar buiten. De mini’s voetballen elke zaterdagochtend om 9:00 uur op het kunstgrasveld. Nieuwe jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar worden van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van Bayern München , Barcelona , Real Madrid , Manchester United of AC Milan te voetballen. Het enige wat je mee moet nemen zijn je voetbalschoenen. De jeugdsponsorgroep zorgt voor de shirtjes, broeken, kousen, trainingspakken en tassen. Het lidmaatschap voor de mini’s tot 6 jaar is gratis.

Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind. De training is van 15.30 uur tot 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan.

Meer info bij Gerjo Helmholt (tel: 06-14020906) of kijk op www.svhattoheim.nl

foto: Gradus Dijkman