Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem wint GOUD met de titel ‘Leukste uitje van Gelderland 2021’

Bakker Fred en zijn medewerkers van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem vielen gisteren bijna van hun stoel van pure blijdschap. Zij namen digitaal de Award voor ‘Leukste uitjes in Gelderland 2021’ in ontvangst.

Jaarlijks organiseert de ANWB deze verkiezing en dit jaar brachten meer dan 80.000 leden hun stem uit. Het Bakkerijmuseum wist al dat zij bij de laatste tien van de provincie Gelderland zaten. De moeilijkste provincie om in uit te komen door het grootste aanbod van uitstapjes in ons land.

Fantastisch juryrapport
Tijdens een nationale online bijeenkomst werden 4 februari de winnaars van het goud, zilver en brons per provincie bekend gemaakt. Dankzij de stemmers op het Bakkerijmuseum en het fantastische juryrapport heeft het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem GOUD gewonnen met de titel: ‘Leukste uitje van Gelderland 2021’.

Drie keer op een rij
“Het voor de derde keer prolongeren van deze titel is de allermooiste en meest ontroerende waardering die we konden ontvangen na een moeilijk Corona-jaar. Wat een enorme opsteker voor het stichtingsbestuur, voor de medewerkers en voor ons als directie van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. Met de belangrijkste publieksprijs van Nederland op zak gaan we in vertrouwen de toekomst tegemoet. Ik draag de prijs op aan onze medewerkers voor wie geen moeite teveel was om hun museum veilig door deze crisis te loodsen. U ben ik diep dankbaar voor uw stem en een juryrapport om te zoenen”, schrijft een trotse Fred Voskuil, directeur van het museum, op Facebook.

Felicitaties van Burgemeester

Foto: Gemeente Hattem

Burgemeester Sanderse is trots op de publieksprijs die het Bakkerijmuseum heeft gekregen en gaf vanmiddag persoonlijk een mooie bos bloemen aan Voskuil en zijn medewerkers.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in