Avond over ‘social media’ in Gasthuiskerk

De Gasthuiskerk aan de Achterstraat houdt op donderdagavond 7 maart een avond over ‘social media’ voor ouders van kinderen van 10 tot 14 jaar. De kerk organiseert voor het eerst een dergelijke avond en vindt het belangrijk om ouders toe te rusten bij het opvoeden van kinderen in deze digitale tijd. De avond, die om 19.30 uur begint, is voor iedereen vrij toegankelijk.

Lastig
Mediacoach Evelyn Verburgh organiseert deze avond. Met haar eigen adviesbureau VitamineEef ondersteunt ze voornamelijk scholen en verzorgt zij onder andere ouderavonden in het land. Zij richt zich op 7 maart vooral op de leeftijd 10 tot 14. Wat doen kinderen op deze leeftijd met social media? Wat komen ze tegen? Welke platforms en games zijn geliefd? Binnen deze leeftijd hebben kinderen vaak allemaal een eigen telefoon. Voor ouders kan het in deze leeftijd lastig zijn hoe je je puber op een goede manier leert omgaan met de digitale wereld.

Overstijgt kerkgrenzen
“Als Gasthuiskerk vinden we het mooi dat we op deze wijze voor alle ouders in Hattem met kinderen tussen 10 en 14 jaar iets kunnen betekenen. Social media en opvoeden in een digitale tijd is iets wat de kerkgrenzen overstijgt. We hopen dan ook veel mensen te mogen verwelkomen.”

Aanmelden of inschrijven voor de avond is niet nodig.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in