Wat vinden Hattemers over toerisme in de stad?

Hattem is een Hanzestad. Populair bij toeristen uit de hele wereld. De gemeente Hattem is benieuwd naar jouw mening – als inwoner van Hattem – over het toerisme in de stad. Daarom roept de gemeente Hattemers op de online vragenlijst sociale impact van toerisme in Hanzesteden in te vullen.

De Hanzesteden (Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen en Zwolle) zijn al sinds jaar en dag een toeristische bestemming bij uitstek, geliefd bij velen in binnen- en buitenland. De historie, grachten en culinaire mogelijkheden maken de Hanzesteden niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook een aantrekkelijke bestemming om in te wonen en te werken.

Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. Met deze vragenlijst is de gemeente Hattem benieuwd naar jouw mening, als inwoner, over het toerisme in de Hanzesteden. Hoe ervaar jij het toerisme in jouw leefomgeving?

De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor zowel de gemeente, als de provincies Overijssel & Gelderland. Deze worden namelijk gebruikt ter onderbouwing van beleidskeuzes. De antwoorden zijn om deze redenen erg waardevol!

 

2 REACTIES

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in