Mini’s sv Hatto-Heim sluiten seizoen af tegen Zwarte Pieten

Zaterdag speelden de mini’s van s.v. Hatto-Heim dit jaar voor de laatste keer op het hoofdveld van sportpark ‘t Achterveen. Het beloofde een speciale dag te worden voor de jonge talentjes. Net als voorgaande jaren had Sinterklaas al aangekondigd dat een aantal zwarte pieten zou gaan meevoetballen.

En wat een succes, bleek dit weer te zijn. De mini’s bleken veel van de trainingen en wedstrijden te hebben geleerd. De pieten, vaders en moeders werden met een nederlaag naar huis gestuurd.

Top 3
Na het voetbal was het moment aangebroken om de Top 3 bekend te maken in de categorie ‘beste penaltynemer’ en ‘mini van het jaar’. De beste penaltynemer van het jaar is Koen Roekamp geworden. Hij eindigde voor Roan van der Meulen en Lenn Ritzema. Jelle van Guilik werd mini van het jaar. Hij eindigde voor Boaz Paulusma en Abisha Blankvoort.

Pannenkoeken
Uiteraard kregen ook alle andere jongens en meisjes een mooie medaille mee naar huis. Maar voordat iedereen naar huis vertrok werd er eerst nog gezellig afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij alle mini’s werden getrakteerd op pannenkoeken.

Zaal aan de Hunze
Vanaf zaterdag 8 december gaan de voetballertjes het voetballen voortzetten in de zaal in aan de Hunze. Mocht jouw zoon of dochter ook bij de mini’s van s.v. Hatto-Heim willen voetballen dan kun je contact opnemen met John Eikelboom ( tel. 06 – 37477128) of even kijken op de website www.svhattoheim.nl.

Natuurlijk kun je ook komen kijken in de zaal aan de Hunze. Er wordt daar verdeeld over twee groepen van 9.00 uur tot 10.00 uur en van 10.00 uur tot 11.00 uur gevoetbald.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in