Fraaie winst voor waterpolodames ZPC Hatto Heim

De waterpolodames van ZPC Hatto Heim speelden zaterdag de vierde wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was DEK uit Genemuiden.

De dames gingen voortvarend van start. Aline Poeder wist in de eerste periode maar liefst drie keer te scoren voor Hatto Heim. Genemuiden kon iets terug doen door een strafworp te benutten.

Lekker scoren
In de tweede periode volgde een aantal uitsluitingen bij de tegenstander en wisten de dames van ZPC Hatto Heim de man meer situaties goed uit te spelen. Hilde van Raalte, Annemieke Samsom en Wousje Schutte konden allen scoren. Aan het einde van de periode wist DEK ook nog eenmaal het net te vinden. De stand halverwege de wedstrijd was 6-2 in het voordeel van Hatto Heim.

Geen uitbouw
In de derde periode lukte het de dames niet hun voorsprong uit te bouwen. Wel gingen de dames verder uit verdedigen en wisten zij de tegenstander ver bij hun doel vandaan te houden. Qua doelpunten gebeurde er niet veel, DEK wist een keer te scoren en Maria van Eikenhorst kon een doelpunt maken voor ZPC Hatto Heim.

Trotse dames
Tijdens het laatste partje schakelden de dames van Hatto heim een tandje bij. Aline Poeder maakte nog twee doelpunten, Annemieke Samsom scoorde haar tweede en Suzan Rouwenhorst wist een strafworp te verzilveren. Bij de tegenstander was de fut eruit en door goed ver uit verdedigen van de Hattemse dames lukte het hen niet te scoren. De eindstand van de wedstrijd was 11-3 voor de dames van ZPC Hatto Heim. Mede door de vele doelpunten door verschillende dames, goed verdedigen en duidelijk communiceren in het veld een mooi resultaat waar de dames trots op zijjn.

IJsselderby
De waterpolodames vervolgen hun competitie zaterdag om 18.45 uur in Zwembad de Marke in een heuse IJsselderby tegen Swoll1894. Jij bent er dan ook bij?

Klik hier voor uitslagen en standen.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in