Hattem Actueel – 5 oktober

zaterdag 10.00-12.00 uur
zondag 12.00-14.00 uur (herhaling)

🔊 Luister live 📺 Kijk live mee ⏮️ Uitzending gemist?

 

Vrijdag 4 oktober is het dierendag. Hattem Actueel staat daarom zaterdag 5 oktober in het teken van de dag na dierendag. Presentator Hans Havinga  ontvangt in de studio:

10.00 uur Evalyn Post, is vrijwilliger bij de Dierenambulance Noord Veluwe. Zij praat ons bij over het wee en gelukkig vaak ook wel op de ziekedieren-auto.

10.30 uur Liesbeth Rischen praat de luisteraars bij over Groen Goud, de vallende herfstblaadjes en waarom je die beter kan laten liggen.

11.00 uur Almatine Leene, predikant bij De Open Poort, docent en schrijver en binnenkort ook podcastpresentator. Zij maakt zaterdagavond samen met publiek haar eerste OpenPoortCast in het jeugdhonk van De Open Poort. In ons gesprek maakt ze duidelijk wat dat is en voor wie het allemaal interessant kan zijn.

11.30 uur Laurens van Zuijlen is dierenarts bij Dierenkliniek Hattem. We praten met hem over de dagelijkse gang van zaken in het hospitaal aan de  en zijn vakspecialismen.

Tussen de bedrijven door hebben we kort contact met Frieke Haffmans om haar te feliciteren met tien jaar ’t Dijkweitje en om met haar het feestprogramma door te nemen.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door:
– gastvrouw: Rikie Coster
– techniek: Gert Rave
– muziekkeuze: Gert Witteveen
– samenstelling en presentatie: Hans Havinga

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in