Naast de beste chocolatiers uit het land, heerlijke workshops, prachtige showstukken en activiteiten met chocolade komt ook Inge van ‘Heel Holland Bakt’ naar Chocoladefestival Hattem. Wil je op de foto met deze opvallende kleurrijke verschijning en genieten van haar madeleines? Breng dan zaterdag 22 oktober een bezoek aan de binnenstad van Hattem.

Bakker klaar? Bakken maar!
Zo begint presentator André van Duin elke Heel Holland Bakt-show. Tijdens Chocoladefestival Hattem kan Inge je alles vertellen over haar fantastische ervaring bij ‘Heel Holland Bakt’. Haar gingerbreadhouse deed haar de das om, toch is deze flamboyante jaren vijftig-gestylede dame met vurige lokken enthousiaster dan ooit en komt naar Hattem nog meer mensen enthousiast maken over het bakkers ambacht. Speciaal voor alle bezoekers van Chocoladefestival Hattem bakt Inge madeleines, die ze in de stand van Bonbon atelier A3 afmaakt met heerlijke A3 chocolade. Kom deze lekkernij proeven in de stand in de Kruisstraat in Hattem.

Chocoladelekkernijen
Chocoladefestival Hattem is proeven, beleven en volop genieten van chocolade in alle denkbare variaties. Ontmoet chocolatiers, ontdek boeken over chocolade, proef frisdrank gemaakt van het sap van de cacaoboon en smul van oliebollen, donuts of churros met chocolade, engelse fudge, chocoladelollies en prijswinnende bonbons. Witte, pure, melk en ruby chocola, gevulde chocola, chocola met noten of chocola met een smaakje: het is allemaal te vinden op zaterdag 22 oktober in Hattem!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in