Geef jouw Rabo ClubSupport-stem aan RTV Hattem

RTV Hattem doet ook dit jaar weer mee aan Rabo Clubsupport. Rabo IJsseldelta sponsort regionale initiatieven die ten goede komen aan de gemeenschap. Het bestedingsdoel van RTV Hattem is nieuwe software om met digitale kwaliteit via de radio live verslag te kunnen doen.

Mobiele verbinding
Radio-uitzendingen worden in de studio gemaakt en uitgezonden. Maar ook op locatie worden uitzendingen gemaakt of verslag gedaan. Om kwalitatief goede live uitzendingen te kunnen maken is goede apparatuur een eerste vereiste. Met nieuwe software en apparatuur kunnen wij met digitale audiokwaliteit live verslag doen van sportwedstrijden van de Hattemer verenigingen, maar ook van activiteiten in de binnenstad. Voor de omroep is het een behoorlijke investering, een bijdrage uit deze Raboactie is dan ook heel erg welkom.

Max 3 stemmen
Van 4 tot en met 25 oktober kunnen de klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Jouw stem telt écht
Met jouw hulp en stem kun je een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan ons toe te kennen. Stem daarom op RTV Hattem, waardoor wij kwalitatief goede programma’s kunnen blijven maken.
►Stem via www.rabo-clubsupport.nl/ijsseldelta/stemmen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in