Steun sv Hatto-Heim door bij de lokale supermarkt te kopen

De KNVB heeft in samenwerking met Albert Heijn een campagne ter ondersteuning van de amateur voetbalclubs. Deze actie helpt clubs financieel omdat zij vanwege de corona-maatregelen minder inkomsten hadden. Ook de sv Hatto-Heim neemt aan deze campagne deel.

Door boodschappen bij Albert Heijn te doen, help je sv Hatto Heim. Deelname aan de campagne ‘Voetbalpassie’ kost jou financieel niets extra’s. Leuke bijkomstigheid is dat je, door te sparen, ook prijzen kan winnen. Bij de aanschaf van de dagelijkse boodschappen kan je via de AH-app sv Hatto-Heim selecteren. De Hattemse voetbalclub krijgt voor iedere euro die jij besteedt aan boodschappen één punt. Aan de privacy is ook gedacht, want de deelnemende verenigingen kunnen niet zien wie individueel welke vereniging heeft geselecteerd. Overigens geldt de campagne niet uitsluitend voor aankopen in de winkel maar ook voor online aankopen.

De campagne duurt van 13 september 20221 tot en met 3 oktober 2021. Na afloop krijgt sv Hatto-Heim op basis van het totaal aantal punten een bedrag in klinkende munt uitbetaald door de KNVB.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in