Rijbewijskeuringen CBR in Hattem

Een medische keuring voor het verlengen van jouw rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent of wanneer je een groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen. Ook kan het wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

 

Data
Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in De Marke medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs op:
* zaterdag 26 augustus
* zaterdag 23 september
* zaterdag 21 oktober

Kosten
Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 55,-. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,-.

Afspraak maken
Een afspraak maken voor het spreekuur kan uitsluitend via Regelzorg Rijbewijskeuringen.
Gemakkelijk en snel via onze website: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088 – 23 23 300. Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u naar www.regelzorg.nl/oogarts of belt u ons.

De procedure

  • Houd zelf de einddatum van jouw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van het rijbewijs als je ook medisch gekeurd moet worden. De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kun je kopen bij de meeste gemeenten of via RegelZorg .
  • Deze vragenlijst over jouw eigen gezondheid moet je eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Van het CBR krijg je vervolgens het Verslag (soms meer dan één), dat de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kun je pas een afspraak maken voor de keuring.
  • De artsen waar Regelzorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor je in en versturen deze direct naar het CBR. Meer informatie over de procedure lees je op de website van Regelzorg.

Rijbewijskeuring nodig of niet? Doe de Keuringscheck!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in