Wandel je mee langs de IJssel?

Op zaterdag 10 augustus kun je een wandeling langs de IJssel maken met gids én lunch. De gids kent alle ins en outs van de flora en fauna van de IJsselvallei.

Klompenpad
De route die gelopen wordt gaat grotendeels over het Elsvoorder klompenpad. Klompenpaden lopen over boerenerven, langs sloten, door bossen, langs de IJssel en over oude kerkpaden. Over de weg, door grasland en over onverharde wegen kom je de prachtigste plekjes tegen.

Oude rivierarm
Het Elsvoorderpad doorkruist de dorpen Vorchten en Veessen. Er zal gerust worden bij de karakteristieke oude kerk in Vorchten. Een oude rivierarm van de IJssel ligt achter de kerk van Vorchten. Deze Oude IJsselloop is gemarkeerd door kunstwerken, waar ook bij stil zal worden gestaan.

Reserveren
De wandeling start en eindigt bij Huize Ruys Brasserie (Camping IJsselhoeve), IJsseldijk 46 in Veessen. De kosten voor de wandeling met lunch bedragen € 15,- per persoon en kun je contant afrekenen voordat de wandeling begint. Opgeven voor de wandeling met lunch doe je via coordinator@visitheerde.com, of bel naar 0578 617094.

Meer informatie over de klompenpaden vind je op www.klompenpaden.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in