Kom aanmodderen bij de Beleefplekke in Veessen

Woensdagmiddag 5 juli houdt De Beleefplekke in Veessen (in de gemeente Heerde) weer de Aanmoddermiddag. Ze sluiten hierbij aan bij de Nationale Modderdag. Kom daarom gezellig spelen in de modder op Aanmoddermiddag in De Beleefplekke in Veessen! Roetsj van de modderglijbaan, speel met de waterpomp en rooster marshmallows boven het vuurtje!

De Beleefplekke
De Beleefplekke is een natuurlijk speeltuin met een modderpoel in Veessen. Een perfecte locatie om Modderdag te vieren of gewoon een woensdagmiddag lekker te komen spelen met de kinderen. Ook vanuit Hattem is het qua reistijd een mooie locatie. Naast modder vind je in De Beleefplekke klauterbomen, kruipbuizen, een waterpomp, speelhuisjes en veel verstopplekjes.

Aanmoddermiddag
Tijdens de Aanmoddermiddag staan er voor iedereen een glaasje ranja en marshmallows klaar. Bij het vuur verwarmen we ook knakworstjes en er is koffie en thee verkrijgbaar voor een kleine vergoeding. De aanmoddermiddag is op woensdagmiddag 5 juli tussen 14:00 – 17:00 uur. Toegang is gratis!

Meer informatie vind je op www.beleefplekke.nl of op de Facebookpagina!

Locatie
Je vindt De Beleefplekke aan de Hogeweg 17 in Veessen aan het fietspad, achter camping De Tesseplekke. Parkeren kan bij de camping en je kan dan naar achteren lopen. Als je op de fiets komt kan je parkeren bij de ingang van De Beleefplekke aan het fietspad.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in