CDA Hattem zet geslaagde scholieren in het zonnetje

De afgelopen weken hingen er overal in Hattem vlaggen uit met de tassen van geslaagde scholieren. Voor de jongere Hattemers is slagen voor je examens een belangrijke mijlpaal. Net als in voorgaande jaren reden voor het CDA Hattem om de geslaagden in het zonnetje te zetten. Daarvoor gingen de Hattemse CDA’ers de deuren langs om de geslaagden persoonlijk een attentie af te geven.

Oproep om mensen aan te melden
In de Hattemer van 7 juni deed het CDA Hattem een oproep aan de Hattemers om de namen van bekende geslaagde scholieren op te geven. Hier zijn veel reacties op binnengekomen, waarvoor hartelijk bedankt! Tot nu toe hebben de CDA’ers 23 geslaagden persoonlijk gefeliciteerd en een attentie afgegeven.

Je kunt nog steeds mensen opgeven
Marlijn de Koning coördineerde de geslaagdenactie namens de communicatiewerkgroep van het CDA Hattem. “Het CDA Hattem wil graag geslaagden uit Hattem bij wie we nog niet zijn langs geweest ook feliciteren,” vertelt ze. “Ken je iemand die in de afgelopen maand is geslaagd en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op door een mailtje te sturen naar cdahattem@gmail.com onder vermelding van je contactgegevens. Dan zorgen wij dat de geslaagde van een persoonlijke felicitatie wordt voorzien!”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in