Sandra en Wim nemen afscheid van RTV Hattem

Sandra Oosterveen en Wim van der Ziel zijn beide RTV Hattem-mensen in hart en nieren. Sandra presenteerde een groot aantal jaren het informatieprogramma Hattem Actueel en Wim was jarenlang actief als radio-technicus en voorzitter van de radio-tak van RTV Hattem.

Website
Naast deze functies hebben beide zich de laatste jaren intensief bezig gehouden met het opzetten en onderhouden van de website van RTV Hattem. Dagelijks werden meerdere actuele nieuwsberichten geplaatst over het wel en wee in Hattem en omgeving.
Op hun aandringen is RTV Hattem een partnerschap aangegaan met Omroep Gelderland, zodat een over-en-weer uitwisseling van berichten mogelijk werd.

Andere prioriteiten
Het bijhouden van de website met actueel nieuws vraagt een flinke dagelijkse tijdsinvestering.
Beide webredateuren vonden – afzonderlijk van elkaar – dat het tijd werd om andere zaken in hun leven prioriteit te geven en besloten hun werkzaamheden per 1 juni over te dragen.
Vanaf 1 september zullen twee nieuwe webredacteuren actief zijn. Tot die tijd wordt de website bijgehouden door een interim-webredacteur.

Dank
RTV Hattem dank Sandra Oosterveen en Wim vand er Ziel van harte voor hun jarenlange belangeloze inzet voor de website van RTV Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in