“Be brave, drink water”

De buurtsportcoaches van JOGG Hattem dagen jou uit om mee te doen aan aan de #7dagenwater challenge. De challenge begint op maandag 17 juni om 00.00 uur en duurt tot zondag 23 juni 23.59 uur.

“Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeine en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kunt dat!”

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Ga dan de uitdaging aan! Meld je voor 13 juni aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en je ontvang de starterskit thuis. Je kunt meedoen met je klas, vriendengroep of gezin.


Hattem is officieel een JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) gemeente. JOGG is een lokale aanpak voor meerdere jaren met als doel het bevorderen van een gezonde leefstijl onder jongeren.

Het idee is dat meer gedaan kan worden voor kinderen wanneer scholen, verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven actief samenwerken.

Ongeveer één op de zeven kinderen is te zwaar. Daarom is de bestrijding van overgewicht onder de jeugd hard nodig. Gezond eten, drinken én voldoende bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Met de JOGG-aanpak worden jongeren gestimuleerd om dagelijks meer te bewegen en gezonder te eten en drinken.

JOGG helpt kinderen en hun ouders bij het maken van gezonde keuzes en laat zien hoe gemakkelijk bewegen en sporten kan zijn. Dat hoeft niet bij een club of verenging te zijn, denk ook aan klimmen in de speeltuin, voetballen op het pleintje of op de fiets naar school.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in