Mini’s sv Hatto-Heim sluiten seizoen af

Zaterdag hebben de mini’s van s.v. Hatto-heim het seizoen 2017-2018 afgesloten. Voor de laatste keer dit seizoen werden er diverse wedstrijden gespeeld. Na afloop was het tijd voor de jaarlijkse prijsuitreiking. Vroeg in de ochtend verzamelden alle mini’s zich op het hoofdveld van s.v. Hatto-heim.

Omdat veel jongens en meisjes volgend seizoen doorstromen naar de pupillen betekende dit voor sommigen dat zij voor de laatste keer konden voetballen bij de mini’s.

Er waren maar liefst zes teams vertegenwoordigd die, onder begeleiding van een coach, wedstrijden tegen elkaar speelden. De ochtend werd afgesloten met een prijsuitreiking.

Het hele seizoen door worden er wedstrijden gespeeld en penalty’s genomen. Hierbij zijn punten te behalen die meetellen bij de eindelijke score. Nu was het moment aangebroken om de top-3 bekend te maken in de categorie ‘beste penaltynemer’ en ‘mini van het jaar’.

Chris van Guilik was de beste penaltynemer. Hij eindigde voor Bjorn Beugelink en Kay Sleurink. Mini van het jaar werd Siem Oosting. Hij eindigde voor Marit Dwarshuis en Kobe Liefers. Uiteraard kregen ook alle andere jongens en meisjes een leuke prijs mee naar huis.

“Mocht je ook zin hebben om volgend jaar gezellig mee te voetballen, dan ben je van harte welkom. Wanneer wij weer gaan starten met voetballen zullen wij bekend maken via www.svhattoheim.nl Hier vindt u tevens meer informatie over het aanmelden van uw kind”, zo laat sv Hatto-Heim weten.

De mini’s voetballen gedurende het seizoen elke zaterdagochtend om 9.00 uur op het kunstgrasveld. Ook trainen de mini’s op elke woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur om zo hun balvaardigheden te verbeteren door middel van verschillende oefeningen.