‘Stadsderby wordt een spektakel’

De stadsderby v.v. Hattem – s.v. Hatto Heim staat zaterdag 7 mei staat om 18:00 uur op het programma. Het wordt de 11e keer in competitieverband dat beide ploegen elkaar treffen.

“Zaterdag zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie spectaculaire wedstrijd. Het begint met de basis. Een mooi sfeervol sportpark, een boerenkapel, een drankje, de geur van hamburgers en een echte grasmat waar menig betaald voetbalclub jaloers op is”, vertelt Arjen Noorberger van v.v. Hattem.

Wedstrijd tussen periodekampioenen
Hatto Heim won met 8 winstpartijen de 1e periode en had in de winter zo’n ruime voorsprong op de achtervolgers, dat menig supporter al droomde over een al dan niet ongeslagen kampioenschap. Voor vv Hattem was de start van de competitie verre van florissant. Veel en langdurige blessures zorgden ervoor dat er geen ingespeeld team stond en de wapendragers vonden zich na de 1e periode terug op de onderste plekken van de ranglijst. Waar Hatto Heim na de hervatting van de competitie in februari punten begon te verspelen, veerde Hattem op. Na een reeks wedstrijden met winstpartijen resulteerde dat in de periodekampioen van de 2e periode

Druk ligt bij Hatto Heim
Zaterdag zal tijdens de stadsderby de druk bij Hatto Heim liggen. Het team kan om het eerder zo vanzelfsprekende lijkende kampioenschap te behalen zich eigenlijk geen puntverlies veroorloven, omdat Rouveen dan langszij komt en er nog 5 lastige wedstrijden op het programma staan. v.v. Hattem zal de thuiswedstrijd vrijuit en met zelfvertrouwen kunnen spelen en op zoek gaan naar revanche voor het ongelukkige verlies in blessuretijd in de eerdere wedstrijd dit seizoen.

Na de wedstrijd zal DJ Mulders Music & Light een feestelijke sfeer verzorgen. Het publiek wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen.

Live bij Radio Hattem
Het sportprogramma van Radio Hattem, Tweede Jeugd Sportief, beleeft zaterdag een dubbele aflevering. Van 14.00 tot 17.00 zijn we live bij WHC, WCZ, SEH en Rouveen. Daarna maakt het radioteam zich op voor El Clásico van Hattem. Tot 20.00 uur hoor je alles van de stadsderby v.v. Hattem – sv Hatto Heim.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in