Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen ook mee via tv!

Zaterdag 5 maart

Het eerste uur wordt gepresenteerd door Gert Rave. Hij praat met:

  • Johannes Kroes van de Stichting Oekraïne Projecten over de inzamelingsactie van noodhulpgoederen voor Oekraïense vluchtelingen, die vrijdag en zaterdag in Hattem en Wapenveld worden gehouden.

  • Jan-Erik Barendsen, coördinator van Stichting VluchtelingenContact Hattem; de stichting is op zoek naaar begeleiders en taalcoaches.
  • André Borst van HattemCentraal over het lijsttrekkersdebat van afgelopen dinsdagavond over de discussie rond de locatie van het IKC1.

John van Dijk neemt om 11.00 uur de presentatie van Gert over en gaat in gesprek met:

  • Arend Palland, lijsttrekker van de ChristenUnie in de serie gesprekken met de lijsttrekkers voor de Hattemse gemeenteraad.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in