“Narnia’ draait in de Emmaüskerk

Op zaterdag 9 maart kun je in de jeugdruimte van de Emmaüskerk kijken naar ‘Narnia’. Deze film is gebaseerd op het boek ‘Narnia, het betoverde land achter de kleerkast’ van de bekende Britse schrijver C.S. Lewis.

Bijzondere kleerkast
Tijdens de Tweede Wereldoorlog moeten de twee broers Peter en Edmund Pevensie en hun twee zusters Susan en Lucy hals over de kop naar het platteland vluchten. Daar worden ze opgevangen door Mrs. MacReady, de huishoudster van professor Kirke, die niet gestoord wil worden. Als de kinderen in het huis verstoppertje spelen, belandt de kleine Lucy in een kamer met een bijzondere kleerkast.

Wondere wereld
Als zij zich daarin verstopt, ontdekt zij de wondere wereld die Narnia wordt genoemd. De strijd tussen goed en kwaad speelt een belangrijke rol in deze film. Ook zijn er duidelijke parallellen te trekken tussen de rol van de leeuw Aslan en het optreden van Jezus.

Patat 🙂
Kinderen vanaf ongeveer groep 7 van de basisschool tot en met de eerste drie klassen van de middelbare school zijn van harte welkom. In de pauze wordt op patat getrakteerd. “En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee”, delen de organisatoren van deze filmmiddag mee. De film in de Emmaüskerk op zaterdag 9 maart begint om 16.00 uur, dus wees op tijd!


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in