Hanze Gym Hattem met 9 tickets naar Oost Nederlands Kampioenschap Acro

Voor 10 teams van Hanze Gym Hattem stond in februari de tweede plaatsingswedstrijd op het programma, Het was de laatste kans om een ticket voor het Oost Nederlands Kampioenschap te bemachtigen. En met succes, want 9 teams gaan naar het ONK .

Het E-jeugdtrio Janouk van Dieren, Emma de Weerdt en Demy Vos hebben met z’n drieën laten zien wat plezier in de sport is. Dit trio straalde van de vloer af. Helaas was er een foutje in het laatste element en dat had grote gevolgen had voor de eindscore. Dit team staat nu eerste reserve voor het ONK.

Het andere E-jeugdtrio van Hanze Gym Hattem, Britt van Erven, Kyra Rave en Marinde Ramaker wisten hun tweede plek van de vorige wedstrijd ook dit keer weer te behalen. Dit team ging weer met de zilveren medaille naar huis.

Het derde team in deze categorie, Nora van Keulen, Merle Langevoord en Tess Wieringa wist ook deze keer weer een plek op het podium te bemachtigen. Vorige keer nog brons, dit keer was het zilver.

Bij de E-jeugdduo’s wisten Lieke ten Have en Lenthe Bosman zichzelf te overtreffen. Vorige keer strandden ze nog bij het zilver, maar dit keer was het goud.

Voor het duo Anna van Walderveen en Emily Raalten was het een spannende wedstrijd. Waar de vorige wedstrijd nog een element niet geteld werd, wisten ze nu alle elementen netjes uit te voeren. Met een vierde plek stonden ze net naast het erepodium.

Het E-juniorenduo Fleur Linde en Milou van Ommen wisten hun score van de vorige wedstrijd te verbeteren. Toen was het nog een bronzen medaille, maar dit keer gingen zij met het goud naar huis.

In de categorie D-jeugd werd Hanze Gym Hattem vertegenwoordigd door 2 trio’s en 2 duo’s. Het duo Nora Wieringa en Dewy Stratemans haalden de vorige keer zilver, maar stonden nu trots op de hoogste tree van het erepodiom. Nadia Dabrowska en Abbey Raspe lieten een stabiele oefening zien en kregen ook dit keer de bronzen medaille uitgereikt.

Bij de trio’s wisten beide teams hun plaatst van de vorige wedstrijd te behouden. Iza van Keulen, Denisha van Dieren en Jeske Roebersen kregen ook deze keer de zilveren medaille omgehangen. Phaedra Beumer, Annelie Veltkamp en Sanne van Dijk wisten hun favorietenrol vast te houden en gingen weer met goud naar Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in