Voetbalschool Hattem start met gratis proefles

Voor het vijfde jaar op rij biedt de Voetbalschool Hattem voetballers/sters uit de hele regio in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar de kans om zich spectaculair te ontwikkelen middels extra trainingen. Hoewel de basis van voetballen blijft bestaan uit passen, trappen, kappen en draaien, dribbelen en drijven en passeer- en schijnbewegingen wordt ook aan de motorische en fysieke ontwikkeling speciale aandacht gegeven, een onmisbaar ingrediënt in het huidige voetbal.

Aantoonbaar resultaat
De extra trainingen hebben hun nut bewezen. Maar liefst vier van de vijf landelijke finalisten vanuit de regio Zwolle van het tv voetbalprogramma ‘The Scouts’ zoals vorig seizoen uitgezonden door Veronica/SBS, zijn actieve deelnemers van de Voetbalschool.

Voor jongens én meisjes
De Voetbalschool Hattem is niet club gebonden. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld, jongens en meisjes gemengd. Plezier hebben in het voetbal en de wil om een betere voetballer/ster te worden is de basis om deel te nemen. Deelnemers komen uit Zwolle, Wezep, Oosterwolde, Heerde, Kampen, Wapenveld en Hattem

Voorjaarssesies
Deze zijn op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur op het perfecte kunstgras van sportpark’t Achterveen.

Gratis proefles
Op zondagochtend 11 maart is de eerste (gratis) proefles. Aanmelden kan via www.voetbalschoolhattem.nl.Daar is ook meer informatie te vinden over trainingsdata, techniektrainers en de (beperkte) kosten van een reeks van 10 voetbalclinics.