Hattemers met barrel in the Carbage run

Met je barrel door het Reuzengebergte, de Karpaten en de Hoge Tatra. Dat hebben de broers Marcel en Ronald Ansmink, Teun van Rijssel en Colin Westerhof in de afgelopen week gedaan tijdens de wintereditie van the Carbage run. Vorige week zondag vertrok het team onder de naam ‘Kan Gebeuren’ vanuit Hattem richting het oostblok. De 12e Wintereditie van the Carbage run bleek een ultieme roadtrip door de sneeuw in een oude auto. Ieder jaar wordt een nieuwe, uitdagende en unieke route uitgestippeld door de organisatie. De tocht ging langs de extreemste winterwegen.

Lage dagwaarde vereist
Al voordat de autorally van start gaat is de eerste uitdaging dat de dagwaarde van de auto niet hoger mag zijn dan 500 euro en het bouwjaar niet hoger dan 2000. De auto moet wel aan alle wettelijke eisen voldoen. Een andere uitdaging is om met een zo origineel mogelijk barrel van start te gaan. De belevenissen van de coureurs konden gevolgd worden en op een speciale Facebook pagina van het team.

Passie voor auto’s
Marcel, Ronald, Teun en Colin delen samen hun passie voor auto’s en vonden het een leuke uitdaging om mee te doen. Het idee ontstond tijdens het kijken van de Formule 1 wat de mannen altijd samen doen. Aan de maanden voorbereiding hebben ze al net zoveel plezier beleefd als aan de tocht zelf. Eerst moest een geschikte auto worden gevonden die na het strippen geheel volgens plan origineel werd opgepimpt. Vanwege de kosten zijn er heel wat sponsoren bereid gevonden om het team te ondersteunen. Deze worden vol trots vermeld op een sticker op de auto. De teamleden van Kan Gebeuren hebben volop genoten van de deelname en alle avonturen tijdens de tocht. Zaterdag keerden de teamleden weer veilig terug in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in