PCOB onderhoudt nu ook contact met leden via RTV Hattem

Door de corona-maatregelen heeft PCOB Hattem al bijna een jaar geen ledenbijeenkomsten meer in De Bongerd. Toch is er de behoefte om samen te delen en contact met elkaar te hebben. Ter gelegenheid van het kerstfeest heeft de PCOB samen met RTV Hattem een kerstviering uitgezonden op het tv-kanaal van RTV Hattem. Dit was een succes en het bestuur van de ouderenbond heeft onderzocht of deze vorm van contact met haar leden en eventueel andere belangstellenden vaker kon plaatsvinden. En dat is gelukt!

Het eerste resultaat is vanaf deze maand te zien. Vooralsnog zal elke derde dinsdag van de maand om 16.00 uur een TV-uitzending van maximaal 1 uur te zien zijn op het tv-kanaal van RTV Hattem. Gerhard van der Worp en Jan Eikelboom van RTV Hattem ondersteunen de ouderenorganisatie bij het zoeken naar bestaande opnames van leuke onderwerpen bij voorkeur in en rondom Hattem. Gerhard neemt ook de inleiding en het slot van de uitzending op en maakt met de bestaande beelden hier één uitzending van.

Op 16 februari 2021 om 16.00 uur zal via RTV Hattem de eerste uitzending te zien en te horen zijn. De uitzending wordt geopend en afgesloten door Dick Visscher, voorzitter van PCOB Hattem en verdere onderwerpen zijn:

  • Natuur rond Hattem, de Wiessenbergsche kolk en het Algemene Veen;
  • Rondleiding door het Stadje, Hattem deel 3;
  • Opblazen schoorstenen en verder slopen IJsselcentrale Zwolle/Harculo;
  • Het Hattems (anti)viruslied, Double Four.

Op de derde dinsdag in maart (de 16 e) om 16.00 uur zal de uitzending gericht zijn op de komende Paasviering. Diverse paasliederen zullen te zien zijn en ds. G. Bronsveld van de Ontmoetingskerk zal een overdenking verzorgen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in