Kerstconcert met harp & saxofoon in ‘de Veste’

Vrijdagavond 22 december wordt er in de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘de Veste’, Korte Kerkstraat 8, een kerstconcert gegeven door Beate Loonstra (harp) en Tom Sanderman (saxofoon). Aanvang 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur).
Het programma bestaat uit twee gedeeltes met tussendoor een pauze. “In de pauze is er ruimte voor ontmoeting met elkaar en met de musici. Het belooft een veelkleurige en hartverwarmende avond te worden”, aldus de organisatie.

“Het eerste gedeelte is ingetogen en reflectief en gaat over onderweg zijn. Het tweede gedeelte is uitbundiger en daarin herkennen we de reis van het Kind in het kerstverhaal. Onder meer diverse bekende kerstmelodieën worden in een eigen arrangement voor harp en saxofoon ten gehore gebracht.”

Saxofonist Tom Sanderman is een specialist in nieuwe en (post)minimalistische muziek. Hij studeerde aan het conservatorium van Tilburg, waar al tijdens zijn studie componisten werken speciaal voor hem begonnen te schrijven.

Harpiste Beate Loonstra is een muzikale duizendpoot met een brede muzikale interesse. Ze studeerde aan de conservatoria van Utrecht en Londen, waar zij zich onder andere verder verdiepte in improvisatie. Beate is regelmatig te horen in opnames en uitzendingen van NPO Klassiek.

Reserveer uw kaarten door een e-mail te sturen naar ontmoeten@cgkhattem.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,50 per stuk. Op de avond zelf zijn de kaarten € 10,00 per stuk.

foto: Paul Bink

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in