Vriendenconcert bij Kunstkring Hattem

Anastasia Feruleva en Frank van de Laar geven een Vriendenconcert op zaterdag 12 december in mfc de Marke bij Kunstkring Hattem. Het concert is georganiseerd voor vrienden en sponsoren van de Kunstkring.

Er zijn twee concerten, het eerste concert start om 19.00 uur en het tweede om 21.00 uur. Per concert mogen 30 bezoekers worden toegelaten. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor belangstellenden. Beide concerten zijn inmiddels uitverkocht.

Anastasia Feruleva is geboren in 1992 in Archangelsk, Rusland en begon op vijfjarige leeftijd met cello spelen. Ze trad van jongs af aan in haar geboorteland op, en haar concertopdrachten brachten haar naar Noorwegen, Finland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Polen, Roemenië, Brazilië en Nederland, waar ze haar bachelor heeft gerkregen bij Larissa Groeneveld aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met 10 cum laude. In februari 2018 heeft ze haar masteropleiding bij Troels Svane aan de Hochschule für Musik Hanns Eisler in Berlijn afgerond met het hoogste cijfer Cum Laude.

Frank van de Laar (Laren, 1965) sloot in 1989 zijn studie aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Jan Wijn af met de hoogst denkbare onderscheiding. Hij vervolgde zijn studie in Hannover bij Karl-Heinz Kämmerling en in Amsterdam bij Naum Grubert. In 1987 won hij de derde prijs op het Internationale Brahms Concours te Hamburg en in 1988 behaalde hij de eerste prijs op het Postbank-Sweelinck Concours. In datzelfde jaar debuteerde hij in de grote zaal van het Concertgebouw. Daarna volgden optredens in binnen- en buitenland, die door pers en publiek warm werden onthaald, elkaar in hoog tempo op. Hij gaf concerten in Amerika, Azië en bijna alle landen van Europa, waarbij vele prijzen en onderscheidingen hem ten deel vielen. Hij is als hoofdvakdocent verbonden aan de conservatoria van Amsterdam en Zwolle.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in