Ridderstraat Hattem heeft eigen Facebookpagina

In navolging van de Kruisstraat en de Kerkstraat hebben de winkeliers in de Ridderstraat ook een eigen Facebookpagina gelanceerd. Hiermee wordt duidelijk dat de binnenstad van Hattem ook winkels en horeca heeft in deze belangrijke toegangsstraat voor toeristen die vanaf de parkeerplaats op De Bleek komen.

Ridderstraat hoort er ook bij
Soms lijkt het alsof de binnenstad van Hattem alleen bestaat uit de Kruisstraat, De Kerkstraat en de Markt. Maar de Ridderstraat maakt ook deel uit van het winkelcentrum van Hattem, want hier kan je ook winkels en horeca vinden.

Bezoek de moeite waard
Dit willen de ondernemers in de Ridderstraat ook uitstralen en daarom hebben Het Pannenhuis, Emanuel goudsmederij, restaurant De Ridderhof, Celtic Countrystore en Sari de krachten gebundeld in deze gezamenlijke Facebookpagina. Op de pagina is al het nieuws van deze ondernemingen te vinden, zoals openingstijden en aanbiedingen. Met de facebookpagina laten de ondernemers in de Ridderstraat terecht zien dat een bezoek aan hun winkel of restaurant de moeite waard is.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in