Hattems Mannenkoor & Fanfarekorps Ons Genoegen geven Kerstconcert

Het traditionele Kerstconcert van Hattems Mannenkoor en het Fanfarekorps Ons Genoegen
is op zaterdag 21 december in de Grote of Andreaskerk in Hattem.

Het concert heeft een rijke historie. Dit jaar is het de 51e keer dat het Hattems Mannenkoor en Fanfarekorps Ons Genoegen samen dit concert presenteren. Uiteraard zullen beide genoemde verenigingen het grootste deel van het programma voor hun rekening nemen.

Het Hattems Mannenkoor o.l.v. Herman Kamp neemt daarbij de traditionele kerstliederen voor haar rekening en het Fanfarekorps o.l.v. Sandra Mulder, laat de fanfareklanken horen in de diverse stukken die zij die avond op het programma heeft staan. Ook zal Ons Genoegen de samenzang muzikaal begeleiden.

Dit jaar zal Vieve Brass haar opwachting maken als speciale gast tijdens dit concert. Vieve Brass is een koperkwintet bestaande uit 5 jonge enthousiaste muzikanten.

De organiserende verenigingen hebben altijd als doel gehad dat het concert laagdrempelig moest blijven, reden waarom er geen entree wordt gevraagd aan de bezoekers. Na afloop is er wel een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Vanaf 19.00 uur zijn de kerkdeuren open en om 19.30 uur begint het concert. Het Studieorkest van Ons Genoegen o.l.v. Sandra Mulder zal bij inloop van de bezoekers stemmige kerstmuziek laten horen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in