Leden blij met beleid Hattemse Golfclub

Het bestuur van de Hattemse Golf en Countryclub presenteerde 1 november zijn beleidsplan aan de leden. Dat werd enthousiast ontvangen. Ook werd de communicatie tussen bestuur en leden besproken.

Uit het beleidsplan
“De Hattemse Golf & Country club is er voor iedereen die kan of wil golfen en graag lid wil zijn van een hechte
vereniging. Met een uitdagende baan, gezellig Clubhuis en meer dan 90 jaar traditie.”
“Een voor zowel beginners als topspelers aangepast trainingsprogramma, waarbij gebruik gemaakt wordt van de uitstekende oefenfaciliteiten van “de buurman”, Dutch Golf.”
“Opknappen van het Clubhuis met handhaving van de bestaande, “clubby” uitstraling.”
Het zijn slechts een paar grepen uit het nieuwe beleidsplan van de Hattemse, zoals dat afgelopen dinsdag werd gepresenteerd aan de leden, die in groten getale aanwezig waren. De vrije toegang tot de oefenbaan van buurman Dutch Golf en de mogelijkheid van lessen aldaar werd met enthousiasme begroet.

Pro-trainer
Afgelopen jaar is er
op de Hattemse al veel lesgegeven door de nieuwe pro, Lawrence Moger. Een trainer van topniveau, die door alle “leerlingen” zeer wordt gewaardeerd. Ieder lid, die dat wil, krijgt van hem een trainingsprogramma aangeboden, dat hem of haar naar een goed spelniveau kan brengen. Zodanig, dat het speelplezier optimaal is. Voor de één is dat maximale sportprestaties, voor de ander recreatiegolf. En alle schakeringen daartussen.

Tweerichtingsverkeer gewenst
Er was ook een pittige discussie over de communicatie tussen bestuur en leden,
waarbij allen er het over eens waren, dat die in twee richtingen moet gaan: van bestuur naar leden èn andersom. Veel stappen in die richting zijn al gezet, maar er is nog veel te verbeteren.

Levendige traditie
Het was, aldus een woordvoerder van het bestuur, een boeiende vergadering, waarbij belangrijke,
verfrissende stappen zijn gezet, zonder het traditierijke verleden van de club te vergeten. Samengevat in de woorden van de voorzitter: de Hattemse blijft streven naar “Een levendige traditie in de golfsport”.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in