Politie vindt vuurwapens in Hattem, drie mannen opgepakt

Drie mannen zijn in Hattem aangehouden met vuurwapens. Doorzoeking van de woningen van de mannen leverde bovendien nóg een vuurwapen en illegaal vuurwerk op, meldt de politie.

Agenten kwamen de mannen maandag op het spoor in de Vechtstraat. De mannen wisselden goederen uit vanuit geparkeerde auto’s. De agenten vonden dat verdacht en gingen over tot controle.

De goederen bleken vuurwapens te zijn, waaronder een automatisch wapen met munitie. Een van de mannen was daarnaast in het bezit van drugs en een mes. De goederen die van de ene naar de andere auto werden gelegd bleken vuurwapens te zijn. Agenten troffen een pump action geweer en een automatisch vuurwapen met munitie aan.

Later op de avond werd na zoeking in woningen van de aangehouden mannen nog een vuurwapen en illegaal zwaar vuurwerk (cobra’s) aangetroffen. Ook deze goederen zijn in beslag genomen.

De drie mannen zitten nog vast. Het gaat om een 23-jarige man uit Hattem, een 29-jarige inwoner van Raalte en een 25-jarige man uit Zwolle.

Bericht ism mediapartner Omroep Gelderland

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in