Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim strijdend ten onder

De heren van ZPC Hatto Heim speelden zaterdag tegen SWOL 1894 in Zwolle. En dat werd geen gemakkelijke wedstrijd.

De eerste periode startten beide teams met alles wat ze in zich hadden en gingen ze gelijk op. Herman Roelofs had er het meeste zin in en scoorde na 30 seconden al het eerste doelpunt van de wedstrijd.

SWOL nam echter de voorsprong later in de eerste periode over met 2 – 1. In de tweede periode waren de mannen misschien iets te veel op dreef, waardoor zij al snel in een man-minderpositie lagen. SWOL maakte hier gebruik van en scoorde. Dit zette de knop om bij SWOL. Doelpunt na doelpunt viel, waardoor ZPC Hatto Heim met 8 – 1 achter kwam te staan aan het einde van de tweede periode.

De derde periode hielden de mannen van Hatto Heim het echter veel beter vol. Deze periode was niet alleen onze verdediging goed aan het werk, maar moest ook SWOL werken om Herman Roelofs klein te houden. Helaas had de tegenstander dit toch wat beter voor elkaar, waardoor het aan het einde van de derde periode 9 – 1 stond.

In de vierde periode gaven beiden teams alles, vooral Christiaan Fowler die 2 doelpunten maakten van een grootse afstand. De wedstrijd eindigde met 12 – 3 voor SWOL.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in