15 oktober Old iezer jazzband

Het programma van Jazz in Hattem start op zondag 15 oktober 2023 met het eerste concert. De Old lezer jazzband heeft een geheel eigen en inmiddels zeer herkenbare stijl. Het is een mix van Dixieland, New Orleans en Engelse revival. Slechts kleine delen van het uitgebreide repertoire zijn gearrangeerd; de bandleden laten zich niet in gebaande improvisaties dwingen. De muziek is levendig en doorspekt met originele invallen, aldus de organisator. Een wisselwerking met het publiek is een van de pijlers waarop de band drijft, dus worden ook Sing-along-nummers niet geschuwd.

Concerten in Dutch Golf
De concerten worden altijd gegeven in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, 8051 CC Hattem en duren van 16:00 -18:00 uur. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Iedereen kan begunstiger worden voor € 45,- per persoon, en als u samen begunstiger wordt dan is het tarief € 85,-. Als begunstiger kunt u alle 6 concerten bezoeken zonder entree te betalen. Losse kaarten zijn te koop voor € 12,50 per persoon bij binnenkomst in de brasserie.

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel ‘de Jazzhap’. Steeds is het een verrassing welk lekker gerecht wij voorgeschoteld krijgen. Voor € 17,50 per persoon eet u mee in een gezellige ambiance. U hoeft hiervoor niet te reserveren en kunt tijdens het concert aangeven of u mee eet.

Over de Stichting Jazz
De stichting Jazz in Hattem zet zich al ruim twee decennia in om in Hattem jazzconcerten te organiseren. Het seizoen 2023-2024 staat weer voor de deur en ook deze keer zijn er zes concerten gepland. Iedere maand, van oktober 2023 tot en met maart 2024, wordt één concert geprogrammeerd. Bij het samenstellen van het programma wordt gestreefd naar variatie in jazzstijlen. Er zijn altijd wel één of twee dixieland concerten, maar ook andere stijlen komen aan bod.

De website van de stichting Jazz in Hattem, https://jazzinhattem.nl geeft altijd de meest actuele informatie over onze concerten. Ook via onze facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Onze leden krijgen bovendien per e-mail de meest actuele informatie toegestuurd.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in