Bakwedstrijd taarten en cupcakes 

Het moet zaterdag 14 september een feestelijke versie worden van Heel Wapenveld bakt. De jarige molen de Vlijt houdt een bakwedstrijd voor taarten en cupcakes waar iedereen aan mee kan doen.

Het is dit jaar veertig jaar geleden dat molen de Vlijt in gebruik werd genomen. En dat jubileum grijpt het comité molen de Vlijt aan om een bakwedstrijd te houden. ‘Hiermee dagen we de jonge en oudere thuisbakkers en -baksters aan om hun creativiteit eens te tonen aan een breder publiek’, aldus het Molencomité.

Het comité heeft een jury samengesteld bestaande uit Edith Westendorp van EETIT, oud-bakker Frank Docter uit Wapenveld en Jan Oonk, de oud-directeur van Bolletje in Heerde.

Meedoen
Mensen die mee willen doen, kunnen hun baksels tussen 14.00 en 15.00 uur inleveren bij een kraam in de boomgaard van de boerderij. De lekkerste taart, de fraaiste cupcake en het lekkerste koekje, althans naar het oordeel van de jury, worden beloond met een bijzondere excursie in samenwerking met Bakkerij Schuld die zich onlangs in Wapenveld vestigde.
De winnaars brengen een bezoek aan molen de Tijd in Oostendorp met aansluitend een lunch in de naastgelegen lunchroom de Bakkersmolen van Schuld.

In verband met de organisatie stelt het Molencomité aanmelding van deelnemers via info@vriezeserfgoed op prijs. 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in