Het nieuwe rtvhattem.nl

Een beetje stiekem –midden in de vakantieperiode- heeft RTV Hattem een spiksplinternieuwe website gelanceerd! De webredactie heeft al een paar dagen kunnen wennen, is erg enthousiast over de vele nieuwe mogelijkheden en kan het niet langer voor zich houden. ‘Wij zijn heel erg blij en enorm trots op de nieuwe website.’

Maandenlang heeft de redactie intensief samengewerkt met ontwerper en Hattemer Gerard de Groot van GrootsWebdesign. Er is heel veel tijd gestoken in het inventariseren van de wensen en de mogelijkheden voor een nieuwe website. Tijdens het bouwen heeft Gerard de Groot de webredactie bij elke belangrijke fase meegenomen, waardoor de wensen en mogelijkheden goed in balans kwamen.

De website is nu ook goed leesbaar op tablet en smartphone en weer helemaal van deze tijd. De redactie kan jou nu nog beter en makkelijker op de hoogte houden. Nieuws,  evenementen, radio- en tv-programma’s blijven uiteraard de belangrijkste onderdelen van rtvhattem.nl. Die laatste zijn terug te luisteren en te zien via uitzending gemist op de nieuwe website.

We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Want we doen het niet voor ons zelf, maar voor jou!
Laat je het ons even weten? Alvast bedankt!

2 REACTIES

  1. ik vind het heel leuk en een stuk verbeterd dat het was vind hele mooi dan die ander was maar ik moet wel even aan wennen aan nieuwe website

  2. Goed werk verricht. Ziet er overzichtelijk uit. Leest makkelijk weg de onderwerpen. Vind alles op de juiste plaats. Complimenten voor de vrijwilligers.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in