De Gelderse Zeskamp vandaag NIET wegens weersverwachting

Eerder meldden we dat de Gelderse Zeskamp op woensdagmiddag 3 juli naar Hattem komt. Vanwege de weersverwachting acht de organisatie het niet veilig om de zeskamp te laten doorgaan.

In aanloop naar een mooie sportzomer, met o.a. het EK Beachvolleybal in Apeldoorn en Arnhem en met als hoogtepunt de Olympische Spelen in Parijs, doet gemeente Hattem mee aan de Gelderse Zeskamp. De spellen van de zeskamp zijn geïnspireerd op olympische sporten. Denk aan: triatlon, balsport, BMX-fietsen, klimmen, boogschieten, estafette en nog veel meer! Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen, want de spellen zijn in estafettevorm.

Gelderse Zeskamp & TeamNL Sport Experience
De zeskamp in Hattem maakt onderdeel uit van de TeamNL Sport Experience: een nieuwe gratis sportbelevingservaring voor jong en oud. Het event is een initiatief van sportbonden, gesteund door het ministerie van VWS en provincie Gelderland, waarbij Rabobank als betrokken hoofdsponsor is aangesloten. De uitvoering van de Gelderse Zeskamp wordt verzorgd door Nevobo, Gelderse Sport Federatie en Sportbedrijf Arnhem.
Verbinden
Voor provincie Gelderland en Gelderse gemeenten is de TeamNL Sport Experience en de Gelderse Zeskamp ook een belangrijk middel om maatschappelijke impact in Gelderland te creëren d.m.v. sport, bewegen, ontmoeting en verbinden.

Naast de gemeente Hattem vinden er in totaal tien Gelderse gemeenten Zeskampen plaats.
Ieder team bestaat uit minimaal zes en maximaal tien personen en er moeten minimaal twee personen van 18+ in ieder team zitten. Hattem doet mee met drie teams (25 deelnemers).

Meer informatie op de website van Hub Hattem. De Hattemse buurtsportcoaches hebben dit event mede georganiseerd en de locatie geregeld.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in