Aansluiting Veenrand op Hoopjesweg verandert

De gemeente Hattem heeft een enquête gehouden onder de omwonenden van de Veenrand. Hierop is massaal gereageerd en zijn de ontwerptekeningen aangepast voor de herinrichting.

De rijbaan en het trottoir worden opnieuw aangelegd. Hierbij worden de klinkers uit de rijbaan hergebruikt. Het trottoir krijgt nieuwe betonnen tegels. De parkeervakken worden gemaakt met nieuwe gebakken klinkers en krijgen een uitstapstrook aan de kant van de groenstrook.

Aansluiting Hoopjesweg
De aansluiting Veenrand/Hoopjesweg krijgt een nieuwe plaats en wel aan het einde van de Veenrand. Daar zijn op dit moment nog twee parkeervakken die een plek elders in de straat krijgen.

Riolering
De woningen aan de Veenrand zijn aangesloten op het gemengde riool. Vuil water en hemelwater voeren het water gezamenlijk af naar de rioolwaterzuivering. De technische staat van de riolering is momenteel ondermaats. Daarom moet er een nieuwe riolering komen. Dit riool komt in de rijbaan in plaats van in de stoep. Ook het hemelwater wordt direct afgekoppeld van de riolering.

Samen Hattem
Wil je meepraten over de plannen die de gemeente Hattem met Veenrand heeft, dan kan dat door je aan te melden bij het platform Samen Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in