Activiteiten brandweer Wezep en Oldebroek 150 jaar

Brandweer Wezep en brandweer Oldebroek bestaan dit jaar 150 jaar. Dat wordt zaterdag 7 juli gevierd met een gezamenlijke open dag bij de brandweerkazerne in Wezep. Op de Rondweg 15 in Wezep is iedereen van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om het brandweervak van dichtbij te bekijken. Er zijn verschillende demonstraties en bezoekers kunnen verschillende voertuigen bekijken. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te beleven. Enthousiaste brandweermensen staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook rijden er pendelbusjes naar de Brandweer Pop-up-Store in Wezep. In de brandweerwinkel kun je zelf ervaren hoe je jezelf en je huisgenoten bij een woningbrand in veiligheid kunt brengen. De Three-Minute-Store van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is tijdelijk gevestigd in de Huiskamer van Wezep (het voormalige pand van de bibliotheek), Meidoornpassage 16.

Nieuwe collega’s gezocht De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers en om op sterkte te blijven hebben we nieuwe mensen (M/V) nodig. Benieuwd of een betaalde uitdaging als brandweerman of – vrouw ook iets voor jou is? Kom dan op 7 juli naar de open dag bij de brandweerkazerne, Rondweg 16 in Wezep.