‘Anton Pieck’ verrast Anneke Nitrauw feestelijk

Anneke Nitrauw is maandag 3 juni in het Anton Pieck Museum verrast vanwege haar 80e verjaardag. Vrijwilligers en bestuur organiseerden een surprise-feestje waarbij ook familie aanwezig was, evenals loco-burgemeester Margriet Brouwer en violist Maaike Gerritsen.
Nitrauw is vanaf de opening van het Anton Pieck Museum, 40 jaar geleden, betrokken bij het museum. Ze werd conservator en ontwikkelde zich tot een autoriteit. Ze weet alles van de kunstenaar Anton Pieck met wie zij in de beginjaren van het museum nog heeft samengewerkt.
In 2019 stopte ze als conservator, maar afscheid nemen deed ze niet. Haar betrokkenheid wordt erg gewaardeerd, vandaar deze feestelijke bijeenkomst.

RTV Hattem
Nitrauw is al jaren een zeer gewaardeerd lid van het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) van RTV Hattem. De rol van de leden is tweeledig. Enerzijds toetsen zij de uitzendingen en het gevoerde programmabeleid aan de voorschriften van het Commissariaat voor de Media, anderzijds zijn zij de bruggenbouwers naar maatschappelijke organisaties en instellingen. Zij zijn – als vertegenwoordigers van hun achterban – in staat om signalen en wensen omtrent radio- en televisieprogrammering op te pakken. Nitrauw vertegenwoordigt de culturele sector. De leden van het PBO zijn ook te beschouwen als ambassadeurs van RTV Hattem.
Vanaf deze plek feliciteert RTV Hattem Anneke met haar verjaardag!

2 REACTIES

  1. Gefeliciteerd met haar 80e verjaardag ook de jaren dat zij zo liefdevol voor het Anton Pieck museum heeft gewerkt 🥰❤🍎

  2. Top Anneke. Het is ook van groot belang dat ze jou flink in het zonnetje zetten. Zonder jou was er een heel ander museum nu. Dankbaarheid is goed om te tonen. En helemaal mooi dat ze dit met jouw 80ste verjaardag doen. Proficiat. Dikke 💋 Hetty

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in