VV Hattem en sv Hatto-Heim certificeren samen scheidsrechters

De beide voetbalverenigingen in Hattem hebben afgelopen jaar gezamenlijk gewerkt aan de certificering van hun scheidsrechtersopleiding. Dit heeft als resultaat dat beide verenigingen op 31 mei officieel het ARAG/KNVB-certificaat hebben ontvangen. Bij de uitreiking waren de KNVB, ARAG en eredivisie scheidsrechter Jeroen Manschot, aanwezig. Daarnaast zijn 7 scheidsrechters die onlangs hun opleiding hebben afgerond, in het zonnetje gezet.

Het betreft Robert Eisema, Wim Hoogers, Marnix van der Kruijk, Lucas van der Pol, Ties Roebersen, Quinten Verduin en Rick van Walderveen. Zij zullen in het komende jaar, bij beide verenigingen als scheidsrechter worden ingezet. Jeroen Manschot heeft hen daar, als ervaren scheidsrechter uit de eredivisie, nog een aantal goede tips voor meegegeven. Ook heeft hij alle scheidsrechters van de twee verenigingen geïnformeerd over de spelregelwijzigingen die in het seizoen 2019/2020 van kracht zijn.

Een mooie stap voor deze scheidsrechters en een mooie vorm van samenwerking tussen de beide voetbalverenigingen.

Als dit ook iets voor jou is, meld je dan bij één van de secretariaten: secretaris@vvhattem.nl of secretaris@svhattoheim.nl

Op de foto staan de net opgeleide scheidsrechters op het podium met hun begeleiders ervoor.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in