Meld je nu aan voor het uitgestelde Oranjefestival!

Vanwege een corona-uitbraak op een basisschool werd het eerder geplande Oranjefestival bij vv Hattem afgelast. Maar er is nu een nieuwe datum: op zaterdag 15 mei kun jij bij dit bijzondere festijn zijn.

Veel jonge meiden en jongens vinden ieder seizoen de weg naar de voetbalvereniging Hattem. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten zij van veel voetbalplezier.  vv Hattem geeft geïnteresseerde jongens en meiden de kans om te ontdekken of voetbal ook een leuke sport voor hen is. De vereniging organiseert daarom op zaterdag 15 april een uniek Oranjefestival op sportpark ’t Achterveen.

Extra uitgebreid
Tijdens het Oranjefestival zullen zowel de trainersstaf als de voltallige 1ste selectie van vv  Hattem acte de présence geven. Gezien het grote aantal aanmeldingen voor de afgelaste editie is het programma voor zaterdag 15 mei nog eens extra uitgebreid.

KNVB
vv Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Arjen Noordberger legt uit. “Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranjehesjes en speciale oefeningen en activiteiten voor het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals. Noordberger: “Ook zij zijn ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.”

Opnieuw aanmelden
“Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk”, vertelt Arjen Noordberger. Op www.knvb.nl/oranjefestival/hattem kun jij je inschrijven. Vanuit vv Hattem volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.” ►Let op: je moet je opnieuw aanmelden als je deelnemer was voor het afgelaste festival.

KNVB-diploma
Je wordt om 10.00 uur bij de ingang van het sportpark ontvangen en ingedeeld op leeftijd met vaste begeleiders. Arjan Noordberger: “Naast veel voetbalplezier voor jeugdleden is het voor geïnteresseerde jongens en meiden dé kans om de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Wanneer het Oranjefestival om 12.30 uur afgelopen is, krijgen de deelnemers een eigen KNVB-diploma en attentie mee naar huis.”

Meer informatie?
Dit kan via Anton Rave, Hoofdjeugdopleiding tel. 06-13957777 of antonrave63@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in