‘Zendtijd voor de Kerken’ live via radio & tv

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn er geen reguliere kerkdiensten in Hattem. Het programma Zendtijd voor de Kerken wordt zondagmorgen zoals gebruikelijk niet alleen live uitgezonden via de radio, maar ook via tv bij RTV Hattem.

De Open Poort
Zondag wordt om 09.30 uur overgeschakeld naar De Open Poort. Ds. Gijs Bronsveld is de voorganger in deze dienst. Klik hier voor de liturgie.

Zondag van 9 tot 12
Het programma Zendtijd voor de Kerken is zondag van 9.00 tot 12.00 uur. De dienst op zondag 29 maart begint om 09.30 uur en is te volgen op RTV Hattem op zowel radio, tv als webstreams. Op zondagavond en woensdagmorgen wordt de radio-uitzending herhaald.

Frequenties RTV Hattem


Luister live Radio Kijk live TV   


“Het coronavirus heeft onze samenleving in haar greep. Het ontregelt het leven. Kinderen zijn thuis van school, mensen doen hun werk via internet, wegen zijn rustig, treinen zijn stil. ZZP’ers, mensen in de horeca en vele anderen moeten plotseling terugvallen op noodmaatregelen van de overheid. Het leven van velen komt op zijn kop te staan.

En ieder wordt geraakt door die sfeer van onzekerheid, die het virus onzichtbaar verspreidt. Allerlei bijeenkomsten gaan niet door. Zo worden er ook geen kerkdiensten gehouden. Normaal gesproken verzorgt RTV Hattem radiokerkdiensten. Deze worden nu uitgebreid met TV kerkdiensten. De kerken van Hattem hebben dit in onderling overleg afgesproken.

Afwisselend zullen zij op zondagmorgen een dienst verzorgen. Deze afspraak geldt voor de periode dat het coronavirus kerkdiensten verhindert. Iedere gemeente doet dat in eigen verantwoordelijkheid. Zo bieden de kerken van Hattem een plek aan waarin in deze onzekere tijden bemoediging en troost vanuit het geloof in Jezus Christus kan worden gevonden.

@De gezamenlijke kerken in Hattem


Je kunt ook (aangepaste) diensten volgen via de eigen website van de kerken in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in